Today would have been the 15th birthday of my best furry friend Ziggy. For the first time since I had to say goodbye in January, I was able to write  a little about her and looked through some older pictures. For now I can’t translate it in English.
Lieve lieve schat, vandaag is de zon er weer door gekomen en het is best warm. We zouden buiten kunnen zitten. Ik zou je een taart bakken en overstelpen met lekkers, kusjes en knuffels. 15 maart blijft altijd jouw verjaardag. En die van moemoe. Weet je nog hoe je naast haar ging zitten, ze je zachtjes op je kopje aaide en zei:” Da’s toch ne goeie he!” Zo’n 10 keer want ze vergat het telkens weer.
Vandaag is een dag van intens verdriet, maar ook wat vreugde omdat jij zo lang een deel van mijn leven bent geweest. Onze avonturen samen, snoezen in de zon, lieve kusjes en guitige snoet. Het slepen met schoenen en samen zwemmen en zoveel meer. Ik vergeet het niet. Liefst zou ik nu gewoon in mijn bed kruipen en wachten op morgen, maar die jongelingen zullen dat niet toelaten- en maar goed ook. Kom maar lekker mee wandelen sebiet, ik zal een beetje trager lopen.
Een dikke kus en heel veel liefs van Ravasz en Mo
Je baasje
X
 
This message appeared first on my other blog: www.DOGvision.be

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.